Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı devlet başkanı görmek

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı devlet başkanı gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, başarının düşeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek mutlu olunacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanıyla sohbet etmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, mevkie edineceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet başkanından para almak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada devlet başkanı öldürmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments