Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanından para almak

Rüyada devlet başkanından para almak

Rüyada devlet başkanından para almak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada devlet başkanından para almak gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada devlet başkanından para almak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir devlet başkanı görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kısmetinin bollaşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, resmi bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada devlet başkanını görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada devlet başkanıyla yemek yemek işinin gücünün rast gideceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı ölmüş görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, şansının hep açık olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments