Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını ağlarken gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada devlet başkanını ağlarken görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını öldürmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanının öldüğünü görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments