Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet başkanının eşini görmek

Rüyada devlet başkanının eşini görmek

Rüyada devlet başkanının eşini görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, borcunun da hafifleyeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanının eşini gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı eşi görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayırlı adımlar atılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek kazancının da aynı oranda artacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanı ve eşini görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanını korumak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir devlet başkanı görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments