Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı öpmek

Rüyada devlet adamı öpmek

Rüyada devlet adamı öpmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamı öpmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada devlet adamının elini öpmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, malvarlığının çok daha artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamını öpmek mesleğinde uzmanlaşacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı elini öpmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamı öpmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamı resmi görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments