Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamını öpmek

Rüyada devlet adamını öpmek

Rüyada devlet adamını öpmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, maddi kayba uğrayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, can derdine düşeceğine, yolunun açık olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Rüyada devlet adamı öpmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamını öpmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı resmi görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski devlet adamı görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamından tokat yemek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada önemli devlet adamı görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments