Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamının elini sıkmak

Rüyada devlet adamının elini sıkmak

Rüyada devlet adamının elini sıkmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, duaların kabul göreceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kırgınlık yaşanacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öldürmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü devlet adamı görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments