Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski devlet adamı görmek

Rüyada eski devlet adamı görmek

Rüyada eski devlet adamı görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret eder.

Rüyada eski devlet adamı gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Rüyada eski devlet adamı görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, istediği evde oturacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, masabaşı bir işe girileceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada devlet adamından para almak hayallerini gerçekleştireceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak endişe veren durumların düzeleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamı başbakan görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hakkını savunamayacağına tabir olunur.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamıyla yemek yemek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments