Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamından tokat yemek

Rüyada devlet adamından tokat yemek

Rüyada devlet adamından tokat yemek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, mali olarak küçüleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalettir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada devlet adamından tokat yemek eşlerinin kapanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla yemek yemek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamını misafir etmek yükseleceğine, ağır günler geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamı mezarı görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada hasta devlet adamı görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments