Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli devlet adamı görmek

Rüyada önemli devlet adamı görmek

Rüyada önemli devlet adamı görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Rüyada önemli devlet adamı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada önemli devlet adamı görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada önemli insanlar görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada önemli zatları görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kafasının karışacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada önemli bir kişi görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada önemli biri olmak kurulu düzeninin devam edeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önemli birini görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments