Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı resmi görmek

Rüyada devlet adamı resmi görmek

Rüyada devlet adamı resmi görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamı resmi gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Rüyada devlet adamı resmi görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, başarı kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğü resmi görmek kazancında da artış meydana geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek işinde ustalaşacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir devlet adamını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük devlet adamı görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamını misafir etmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, arkadaştan görülecek faydaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments