Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamından para almak

Rüyada devlet adamından para almak

Rüyada devlet adamından para almak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, eğlence ve renk geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, şeytanın aklına uyacağına, bol bol moral depolanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına yorulur.

Rüyada devlet adamından para almak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Rüyada devlet adamından para almak amacına ulaşmayı başaracağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek insanlara yol göstereceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, üzüntülerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada devlet adamının elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamı olmak kime gideceğine, huzurunun artacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamını misafir etmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir devlet adamı görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments