Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamını misafir etmek

Rüyada devlet adamını misafir etmek

Rüyada devlet adamını misafir etmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çaresizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamını misafir etmek gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Rüyada devlet adamını misafir etmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamından tokat yemek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada bir devlet adamını görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada devlet adamına sarılmak isyan edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, rızkının sonsuz olacağına delalettir.

Rüyada devlet adamından hediye almak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, ailesi ile mutlu olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments