Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı olmak

Rüyada devlet adamı olmak

Rüyada devlet adamı olmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamı olmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada devlet adamına sarılmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, insanlara yol göstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir devlet adamı görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, barış için adım atacağına işarettir.

Rüyada devlet adamının ağladığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamını öpmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamını hasta görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada devlet adamı öldürmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments