Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir devlet adamı görmek

Rüyada eski bir devlet adamı görmek

Rüyada eski bir devlet adamı görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Rüyada eski devlet adamı görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kötü günlerin biteceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamını hasta görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek hoşluklarla karşılaşacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, adaletin geleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments