Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir devlet adamı görmek

Rüyada bir devlet adamı görmek

Rüyada bir devlet adamı görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, her anlamda güçleneceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet adamı gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalettir.

Rüyada bir devlet adamı görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü devlet adamı görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulur.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek masa başı bir işe girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalettir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek daha güzelleşeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öldürmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments