Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli bir devlet adamı görmek

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada önemli bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kurulu düzeni olacağına, çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada önemli devlet adamı görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada önemli birini görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada önemli birini öldürmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada önemli bir kişi görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine tabir olunur.

Rüyada önemli birinin elini öpmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli biri olduğunu görmek işinden uzaklaşacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments