Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı devlet adamı görmek

Rüyada yabancı devlet adamı görmek

Rüyada yabancı devlet adamı görmek kısmetlerin artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada yabancı devlet adamı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek zor zamanlar geçireceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada ölen devlet adamı görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamı resmi görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada önemli devlet adamı görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir devlet adamı görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalettir.

Rüyada eski devlet adamı görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments