Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir devlet adamını görmek

Rüyada bir devlet adamını görmek

Rüyada bir devlet adamını görmek kurulu düzeninin olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayırlı günler yaşayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir devlet adamını gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Rüyada devlet adamını korumak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir devlet adamı görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada devlet adamıyla sohbet etmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek verimin ve bereketin geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada devlet adamıyla kavga etmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada önemli devlet adamı görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, onun her zaman başında olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret eder.

Rüyada önemli bir devlet adamı görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments