Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin altından geçmek

Rüyada devenin altından geçmek

Rüyada devenin altından geçmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına tabir olunur.

Rüyada devenin altından geçmek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Rüyada devenin altından geçmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin altında kalmak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işarettir.

Rüyada köprü altından geçmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacının altından geçmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelalenin altından geçmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, etrafına güzel insanların dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç altından geçmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments