Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin altında kalmak

Rüyada devenin altında kalmak

Rüyada devenin altında kalmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yüzün güleceğine, değer göreceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada devenin altında kalmak gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Rüyada devenin altında kalmak akrabayla araya mesafe konulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada devenin altından geçmek hayallerini gerçekleştireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada toprak altında kalmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yüksek diploma alacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sular altında kalmak çok büyük kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun altında kalmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak çirkin bir iş yapmaya, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karların altında kalmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırın altında kalmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments