Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç altından geçmek

Rüyada ağaç altından geçmek

Rüyada ağaç altından geçmek çok sayıda borca gireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada ağaç altından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Rüyada ağacın altından geçmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet eder.

Rüyada ağaç altından geçmek insanlara iş öğreteceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacının altından geçmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına inanılır.

Rüyada ağaç köprüden geçmek etrafına güzel insanların dolacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada devenin altından geçmek şan şöhret, itibar kazanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada suyun altından geçmek bereketli işlere gireceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, bir ömür olacağına delalet eder.

Rüyada merdiven altından geçmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sağlığını da kaybedeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada şelalenin altından geçmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments