Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü altından geçmek

Rüyada köprü altından geçmek

Rüyada köprü altından geçmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada köprü altından geçmek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprü altından geçmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine inanılır.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek hayatının yolunda gideceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Rüyada köprüden uçarak geçmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada atla köprüden geçmek yeni bir işe girileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek üzüntünden sağlığından olacağına, büyük başarı kazanacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments