Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından su akan köprüden geçmek

Rüyada altından su akan köprüden geçmek

Rüyada altından su akan köprüden geçmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, zarar etmeyeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada su akan köprüden geçmek zorluklarla boğuşulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek içinin de rahat edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek hakkıyla kazanca, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek moralinin bozulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprü altından geçmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada suyun altından geçmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet eder.

Rüyada akan dereden geçmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, belalardan korunacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments