Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalenin altından geçmek

Rüyada şelalenin altından geçmek

Rüyada şelalenin altından geçmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına inanılır.

Rüyada şelalenin altından geçmek gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Rüyada şelalenin altından geçmek sonunda maddi zarara gireceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada şelaleden geçmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Rüyada şelale altında yıkanmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada şelale altında ıslanmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada suyun altından geçmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada köprü altından geçmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada incir ağacının altından geçmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments