Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacının altından geçmek

Rüyada incir ağacının altından geçmek

Rüyada incir ağacının altından geçmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, rahat bir hayat süreceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının altından geçmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Rüyada incir ağacının altından geçmek dünya malı edineceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Rüyada incir ağacının altında uyumak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacı altında oturmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Rüyada incir ağacının altında oturmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kendisini çok yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç altından geçmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada ağacın altından geçmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, dünya malına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments