Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşu tüyü görmek

Rüyada deve kuşu tüyü görmek

Rüyada deve kuşu tüyü görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu tüyü gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada deve tüyü görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz deve görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek yüzlerin asılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru deve kuşu görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek derde ve kedere düşeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments