Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, herkesin önünde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devenin ısırdığını görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, içsel güvensizliklerinize, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işarettir.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşundan kaçmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan deve kuşu görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşu öldürmek başarısının düşeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments