Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru deve kuşu görmek

Rüyada yavru deve kuşu görmek

Rüyada yavru deve kuşu görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru deve kuşu gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşundan kaçmak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada deve kuşları görmek geçmişi unutup geleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşu eti görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, çocuk sahibi olunacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada deve kuşu öldürmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşuna binmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments