Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok başarılı olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek süzüleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, işlerin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada yavru muhabbet kuşları görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yemek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamak işlerden yana başarılar elde edileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments