Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek çarelere kavuşacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, huzurunu yerine getireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek geride bırakacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşu görmek insanlara iyilik yapmaya, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments