Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve tüyü görmek

Rüyada deve tüyü görmek

Rüyada deve tüyü görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine inanılır.

Rüyada deve tüyü gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deve tüyü görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada tüysüz deve görmek huzura kavuşacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tüyleri temizlemek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek psikolojik olarak düzeleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işarettir.

Rüyada tüylü şapka görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Rüyada tüy almak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments