Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz deve görmek

Rüyada tüysüz deve görmek

Rüyada tüysüz deve görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada tüysüz deve gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işarettir.

Rüyada deve tüyü görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yalan söyleyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz deve görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının uzun olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada tüysüz koyun görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada tavuk tüyü yolmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, insanlarla iç içe olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Rüyada mavi tüy görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan tüyü görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çene altında tüy görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments