Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek

Rüyada ölmüş babasının mezarını görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Rüyada babayı mezarda görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Rüyada babanın mezarlığını görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada babanın mezarına gitmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın mezarını görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sosyal konumunun değişeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını mezarda görmek huzura ve rahata kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Rüyada ölen babayı mezarda görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, dertlerin sonlanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı mezarında görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments