Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, alın terinin karşılığını alacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada babamın mezarında ağlamak rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada babanın mezarında ağlamak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet eder.

Rüyada bir mezar başında ağlamak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada mezarın başında ağlamak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, böyle işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada annenin mezarında ağlamak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, işlerinin tutacağına rivayet eder.

Rüyada mezara gidip ağlamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments