Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev yumurta görmek

Rüyada dev yumurta görmek

Rüyada dev yumurta görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerinin kapanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev yumurta gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Rüyada dev yumurta görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalettir.

Rüyada dev goril görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada dev deniz dalgası görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada dev sinek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev kadın görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev kelebek görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini dev gibi görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak gelirinin artacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments