Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev dalgaların altında kalmak

Rüyada dev dalgaların altında kalmak

Rüyada dev dalgaların altında kalmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, yoksulluğa delalettir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev dalganın altında kalmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada dalgaların altında kalmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada dalganın altında kalmak üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine inanılır.

Rüyada dalga altında kalmak yol göstereceğine ve şifa olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments