Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev sinek görmek

Rüyada dev sinek görmek

Rüyada dev sinek görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, mekân değiştireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, düze çıkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada dev sinek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri saklayan kişiler, endişelerinizi paylaşmanız veya sorular sormanız noktasında kritik önem taşıyor olabilir.

Rüyada dev sinek görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev köpek görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada dev yaratık görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret eder.

Rüyada dev elma görmek ailesini de mutlu edeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada dev böcek görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, düşman malından yemeye, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü dev görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments