Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev goril görmek

Rüyada dev goril görmek

Rüyada dev goril görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dev goril gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada dev goril görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gorille konuşmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada goril beslemek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, evlerindeki huzurun artacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah goril görmek evlerine dünürcü geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada maymun goril görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yavru goril görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada goril tarafından kovalanmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada goril öldürmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments