Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dev gibi görmek

Rüyada kendini dev gibi görmek

Rüyada kendini dev gibi görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada kendini dev gibi gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Rüyada dev gibi adam görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini dev gibi görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Rüyada dev gibi örümcek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalettir.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini dev gibi görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev gibi yılan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada insanı dev gibi görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev hortum görmek yeni başlangıçların yapılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments