Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev kadın görmek

Rüyada dev kadın görmek

Rüyada dev kadın görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev kadın gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Rüyada dev kadın görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev karınca görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev yaratık görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev örümcek görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işaret eder.

Rüyada dev yengeç görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada dev adam görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada dev dalganın altında kalmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments