Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev deniz dalgası görmek

Rüyada dev deniz dalgası görmek

Rüyada dev deniz dalgası görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev deniz dalgası gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada denizde dev dalga görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalettir.

Rüyada dev deniz dalgası görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet eder.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek tebrik edileceğine, namaz kılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada dev dalgalar görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada büyük dev dalga görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments