Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev kelebek görmek

Rüyada dev kelebek görmek

Rüyada dev kelebek görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada dev kelebek gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada dev kelebek görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada dev örümcek görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, hacetinizin giderilmesine delalettir.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözlü dev görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev yaratık görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek alkış alacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada dev at görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dev sinek görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments