Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev ekran görmek

Rüyada dev ekran görmek

Rüyada dev ekran görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada dev ekran gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada dev ekran görmek gelişiminin hız kazanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek işe zorla gidip geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına inanılır.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada ekran görmek hikmete kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev karınca görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments