Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev karınca görmek

Rüyada dev karınca görmek

Rüyada dev karınca görmek elindeki malların gideceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev karınca gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Rüyada dev karıncalar görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev karınca görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada denizde dev dalga görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Rüyada dev örümcek öldürmek hayırla yad etmeye, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek ileride saygın bir kimse olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev kadın görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yüküne ortak olacağına işarettir.

Rüyada dev dalgalar görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak umutlarını kaybedeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments