Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek çok büyük adımlar atacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekran görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dev ekran görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada telefonun kırıldığını görmek hayırlı adımlar atılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments