Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekran görmek

Rüyada ekran görmek

Rüyada ekran görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ekran gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar ekran görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada ekran görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Rüyada dev ekran görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok yoğun çalışacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments