Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ekran televizyon görmek

Rüyada büyük ekran televizyon görmek

Rüyada büyük ekran televizyon görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada büyük ekran televizyon gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Rüyada dev ekran görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar ekran görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada ekran görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük televizyon görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments