Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, ölümcül hastalıklara işaret, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon ekranının çatladığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum veya koşulların kontrol edilmesi gerekiyor.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ekran görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, zor zamanlar yaşanacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev ekran görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada telefonun çatladığını görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments