Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar ekranı görmek

Rüyada bilgisayar ekranı görmek

Rüyada bilgisayar ekranı görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekranı gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişiklik arkadaşlarınızın veya ailenizin sizin kadar keyif almayacağı maceralara atılmanıza neden olabilir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, canının sıkılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulur.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, eşit davranılacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek günahların af olacağına, kazancın düşeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev ekran görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Rüyada ekran görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar programı görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments